Föreläsningar

Mina föreläsningar

 

Föreläsningarna handlar om hur vi kan se och hjälpa barn som är utsatta för sexuella övergrepp. Vi måste våga fråga och lyssna om vi märker att det är något som inte står rätt till med barnet.

 

Mina erfarenheter

Jag berättar mycket från min barndom. Till exempel hur det var att ha en familj som var perfekt på utsidan men hemsk på insidan. Jag tar upp olika symtom och beteende som övergreppsbarn kan ha utvecklat.

 

Föreläsningarna handlar också om att det är viktigt att få bort tabu beläggningen kring övergrepp på barn och ungdomar, både våldtäkt och misshandel.

Vilja, beslutsamhet och handling

Jag berättar om min väg tillbaka med hjälp av Livskraft och Järnvilja för att skapa ett eget liv värt att leva. Hur man bryter dåliga mönster och byter ut det mot bra mönster för att på så sätt få det liv man vill ha.

 

Du kan göra precis vad du vill med ditt liv när du vill, hur du vill och vart du vill. Det är just detta som är det bästa med livet att vi varje dag kan ändra på det i våra liv som vi vill förändra. Det är aldrig försent att leva sitt liv fullt ut!

 

Längd: 15,5-2 timmar

Målgrupp: Vuxna och Ungdomar

Kostnad: Kontakta mig för kostnadsuppgift

 

Föreläsningar:

Nästa föreläsning:

Information kommer inom kort.

© Livskraft och Järnvilja 2014